Geen onderdeel van een categorieNieuws

Met een schitterend team wielerliefhebbers uit de facilitaire wereld nam Drentea Cycling deel aan de Tour Facilitair. De reacties waren uitsluitend top te noemen! Een voortreffelijke voorbereiding, een uitstekende organisatie en een onvergetelijke ontvangst! Het waren de ingrediënten die ervoor zorgden dat we onze klanten en relaties en top middag beleefden. Een fraaie route, heerlijk weer en koffie op een unieke locatie, voormalige vliesbasis Soesterberg. Al met al stonden er woensdag 1 juni maar liefst 80 facilitair professionals aan de start van dit nieuwe wielerevenement waarvan Drentea optrad als een van de sponsoren. Op het hoofdkantoor van Albron in De Meern hadden zich zowel opdrachtgevers als leveranciers verzameld om zakelijk verbinden te combineren met sportieve prestaties. De route van circa 75 kilometer leidde door de provincie Utrecht: de afwisseling van bossen, rivieren, gezellige dorpen en imposante buitenplaatsen maakte dit gebied tot de ideale bestemming van de eerste editie van deze tour. Uiteraard verwachten we al deze deelnemers in november bij de Drentea GreenField ATB Classic! Zet in je agenda: 19 november!