Geen onderdeel van een categorieNieuws

Ben jij geïnteresseerd in techniek en wil je onze duurzame productielocatie en ‘Experience showroom’ eens live aan het werk zien? Kom dan op 5 november naar Drentea Office Furniture tijdens de Open Bedrijven Dagen Emmen. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom! Naast het oudste Drentea ‘Roomsteel’ meubel van 1955 tref je de meest futuristische prototypes, duurzame werkconcepten en opbergmogelijkheden aan. Allemaal 100% ‘Made in Emmen’. Drentea is dit jaar de plek van de officiële opening door loco burgemeester Bouke Arends. Uiteraard hebben we hiervoor samen met de organisatie een hele verrassende act voor in petto. Marketing Emmen is vertegenwoordigd en je kunt meedoen aan de ‘Duurzame Drentea Route’ waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Ook kunnen basisschool leerlingen weer bij ons terecht voor het project Technics4You. Technics4You is bedoeld voor alle leerlingen uit het basisonderwijs groep 7 en 8 in Emmen. Het project bestaat uit twee delen: een techniekmanifestatie en op zaterdag bedrijfsbezoeken voor leerlingen en hun ouders. Het is de bedoeling de jongeren, en hun ouders/verzorgers enthousiast te maken voor een baan in de techniek. In dat geval zul je bij Drentea zeker op zijn plek zijn! Zien we je 5 november?