Geen onderdeel van een categorieNieuws

Hackaton Team ‘Growing Workplace-Drentea –  Best Commercial’! In aanloop naar de dag van de duurzaamheid op 10 oktober 2016, organiseerde Growing Workplace in samenwerking met Area Reiniging een Hackathon met als thema ‘Stappen naar een circulaire economie’. De Hackathon vond plaats op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2016 waarbij de deelnemers 30 uur de tijd kregen om in teams hun ideeën uit te werken en aan een vakkundige jury te presenteren. De door Drentea ingebrachte casus was volledig gebaseerd op onze ‘zero waste’ ambitie, was creatief, uitdagend en sloot 100% aan op de doelstelling naar circulariteit. De eerste prijs voor de ‘Best Commercial’ is een fantastisch resultaat van Adriaan, Iris, Marise en Daphne! Ze hebben volledig begrepen op welke wijze circulariteit concreet gemaakt kan worden met de focus op hergebruik van materialen en design for sustainability inclusief een uniek sociaal aspect.