Geen onderdeel van een categorieNieuws

Met iotspot®  genereer je 20% meer beschikbaarheid van  de  werkplekken  en  zijn  schoonmaakdiensten efficiënter in te zetten. De app heeft allerlei handige functies.  Als  werknemer  markeer  je  gemakkelijk  je favoriete werkplek. Wil je liever een stiltewerkplek? In één oogopslag gevonden. Heb je een dag waarin je nauw moet samenwerken met collega’s van andere afdelingen? Reserveer een paar bureaus aan één blok en je bent verzekerd van een dag goed samenwerken. Ook  vergaderruimtes  zijn  zo  gemakkelijk  vindbaar. Nooit  meer  iemand  die  aan  de  deur  klopt  en  de andere groep eruit gooit, omdat die de plek niet had gereserveerd. Alle plekken zijn binnen handbereik en direct online te reserveren. Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs!