Geen onderdeel van een categorieNieuws

‘We hebben beide onze eigen tuin, waar we onze ideeën voor nieuwe producten uit halen. Elk op zijn eigen wijze, maar het schept wel een band.’ Meester-kok Jarno Eggen staat in zijn keuken in een prachtige Saksische boerderij in Zuidwolde. Restaurant ‘De Groene Lantaarn’ is met recht een plek waar Drentenaren trots op mogen zijn. Met zijn vrouw Cindy Borger, sommelier en gastvrouw pur sang, sleepte hij in 2010 (een jaar na het starten van hun bedrijf) een Michelinster in de wacht. In 2015 volgde de tweede. Het geheime recept? ‘Dat is het vakmanschap en de bezieling van ons team enerzijds en het gebruik van uitsluitend biologische producten anderzijds.’ Lees dit duurzame en boeiende verhaal in het nieuwe Drentea FOCUS Inspiratiemagazine! Kijk bij downloads op onze website!