Geen onderdeel van een categorieNieuws

Dagelijks komen wij met zoveel inspirerende mensen en organisaties in contact. Elke keer merk ik dat zij het gedachtegoed dat ten grondslag ligt aan onze manier van werken waarderen en willen delen. Wij richten ons op mensen, natuurlijk, om voor hen de meest comfortabele werkplek te creëren. Als die plek er dan ook nog eens zo uitziet dat je eigenlijk niet kunt wachten er weer plaats te nemen, dan schieten wij daarmee in de roos. Maar ons vizier is niet alleen gericht op het kantoor en de werkplek. Het is de wereld daaromheen die ons in beweging brengt, die ons laat nadenken over vernieuwende, duurzame en verrassende oplossingen. In het FOCUS Inspiratiemagazine laten we mensen aan het woord die daarin meedenken en ons op hun beurt inspireren. Natuurlijk vertellen we het verhaal van ons GreenField. Drentea heeft de natuur dicht bij zich gehaald. Reden? Simpel. Omdat wij daarvan kunnen leren. Als je als bedrijf voorstaat een puur Nederlands fabricaat te leveren, dan moet je ook weten waar ‘m de kracht van de Hollandse bodem in zit. Van gedroogd gras tot het meel van een aardappel: wij weten er raad mee. Ik hoop dat we u kunnen inspireren op een andere manier naar ondernemen te kijken. De basisgedachte? We werken niet op deze aarde, maar we werken ermee samen. En ja, daar maken wij op onze beurt heel mooi kantoormeubilair mee.