Duurzaam

Re-Use by Drentea, duurzame circulaire oplossingen! Omdat we bij Drentea zowel ontwerp, engineering als productie volledig in eigen beheer hebben bieden we volop mogelijkheden om meubelen een tweede leven te geven.

Hoe het werkt?

Eenvoudig! Na inventarisatie brengen onze adviseurs de mogelijkheden exact in beeld. We stemmen met u af welke meubelen aansluiten bij de activiteiten in uw werkomgeving. Vervolgens zijn onze circulair designers aan zet. Wij creëren slimme praktische oplossingen. Van enkele werkplekken naar ‘smart working’ clusters. Van traditioneel opbergen naar opbergen in multifunctionele ruimtedelers. Van overbodige kastruimte naar fraaie ‘conversation seats’. U mag het zeggen. En, bij voorkeur uitvoerbaar bij u op locatie, zonder onnodige logistiek en vervoersbewegingen. Daarmee werken we aan een beter klimaat. Beter voor u en voor uw werknemers. Uw focus kunt u leggen op uw werkzaamheden. Re-use by Drentea.

Meer weten? Bekijk ons praktijkvoorbeeld ‘Re-use by Drentea’ of neem contact op met onze adviseurs.