Circulaire economie

Duurzaam ondernemen begint bij Drentea met verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen gisteren en vandaag, maar ook richting morgen en vooral door te doen! We werken al jaren aan een duurzaam circulair model waarin we onze diensten en producten hebben geïntegreerd in ons ‘Responsibility model’. Het GREENFIELD inspireert ons op het gebied van biobased grondstoffen en kennis.  We genereren hiermee unieke circulaire projecten waaronder ‘circulair biobased design, de GreenField Academy en het creëren van onze eigen natuurlijke bio grondstoffen. Drentea LIFETIME borgt het hergebruik van grondstoffen en materialen door een volledig aanbod van service & diensten met onze partners. Van onderhoud en refurbish tot en met recycling onder eigen regie. Alles 100% in Nederland en met het doel een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld.

 

Meer weten over onze initiatieven? Dat kan! Van juli t/m september organiseren we meerdere ‘GreenField Workshops’. We vertellen je alles over duurzaam ondernemen en de unieke wijze waarop Drentea hier invulling aan geeft. Hierin kun je uitgebreid kennismaken met onze duurzame en circulaire visie. Aanmelden kan via mail aan: greenfield@drentea.nl o.v.v. GreenField Workshop