Sport

Het tijdrijdersteam van Drentea Cycling behaalde afgelopen zaterdag een fantastisch resultaat! Met een top 10 klassering op het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten werden maanden van training succesvol afgesloten! Het snelle zestal stond zaterdag 30 september aan de start bij het NCK in Dronten. Het grootste eendaagse wielerevenement met meer dan 1.000 wielrenners. Tijdens het NCK voor alle KNWU categorieën draaide Drentea Cycling mee in de bedrijvencompetitie met een tijdrit over een parcours van 35 km lang. Met een formidabele rit waarbij maar liefst 4 voorgaande ploegen werden ingehaald lag een top 5 klassering binnen bereik. Ondanks enkele lastige inhaalmanoeuvres en een valpartij zijn we natuurlijk supertrots op Geert, Jarno, Bort, Jan, Jan-Okko en Niels en niet te vergeten de fanatieke ploegleiders Henk en Ferdi. Meer weten over het NCK en de uitslagen? Kijk op www.nckdronten.nl