Nieuws

De herfst kondigt zich weer aan! Voor ons tijd voor een fantastisch herfst-event met heel veel nieuws!

Onze themashowroom vormt het perfecte decor voor de introductie van het volledig nieuwe tafelprogramma ‘Loft’, de fraaie Presto SW serie, de PiqNiq serie en het pilot project Agile Flex Desk. Daarnaast vertellen we je alles over de allernieuwste mogelijkheden van iotspot® werkplekbeheer, ons duurzame Drentea Re-use programma en de unieke producten van ‘ZOOI’ made of waste! Natuurlijk kun je tijdens de ‘Beestachtige Herfstdagen’ rekenen op diverse culinaire verrassingen en nog veel meer! Bezoek plannen? Je bent van harte welkom bij de ‘Beestachtige Herfstdagen’. Plan je een ochtendsessie, dan sluiten we af met een ‘beestachtige lunch’. Kom je voor het middagprogramma, dan kun je uitkijken naar een avontuurlijk bezoek achter de schermen en diner bij Wildlands Adventure Zoo. De ochtendsessies zijn van 10.30 tot 14.00 uur. Wil je een middagsessie bezoeken dan start deze om 14.30 uur tot ca. 21.00 uur.
Aanmelden kan eenvoudig door te mailen aan herfstdagen@drentea.nl