Nieuws

Een picknicktafel in the office; dat maakt een kantooromgeving direct een stuk huiselijker. En dat is een trend die zich de komende jaren  voortzet:  ‘home  meets  office’.  Onze  kantooromgeving  mag steeds huiselijker worden. Juist omdat je tegenwoordig overal je werk kunt doen, is het belangrijk dat mensen zich thuis voelen op hun werkplek. Met het PiqNiq werkconcept haal je fantastische interieur mogelijkheden in huis, inclusief ergonomische zit-sta verstelling. De in het oog springende schuine vormentaal van het frame maakt PiqNiq tot een eigentijds meubel, met daarbij een knipoog naar de bekende picknicktafel.  Aan  het  unieke design  van  de  Drentea  PiqNiq  ligt  bovendien  een slimme techniek ten grondslag. Meer weten? Vraag naar een demo of bezoek onze Experience Showroom!