Innovatie

Circulariteit start met smart thinking! De iotspot® biedt een platform dat gebouwbeheerders en gebruikers in staat stelt om hun werkomgeving maximaal te benutten. De Internet-of-Things dienst maakt ‘verborgen ruimte’ in werkomgevingen zichtbaar door de beschikbaarheid van elke werkplek of vergaderruimte te tonen in de bijbehorende app. Het device is ingebouwd in het blad van een werkplek, tafel of werkunit. Het geeft met een LED indicatie aan of de plek vrij, bezet of gereserveerd is. Met de app op je telefoon kun je als gebruiker het bureau ter plekke bezetten. Ook kun je, voor de zekerheid voordat je richting kantoor vertrekt, met de app een werkplek reserveren. Op deze manier wordt een bureau een slimme werkplek. Met iotspot heb je de zekerheid van een werkplek, kun je zonder zorgen onderweg naar kantoor en weet je waar je werkplek is. Iotspot maakt ‘verborgen’ werkplekken zichtbaar voor alle gebruikers en zorgt voor een efficiënt, duurzaam en kostenverlagend werkplekbeheer. Meer weten over iotspot®? Kom langs tijdens de Vakbeurs Facilitair op onze stand K11 in hal 3!