Sport

Samen met The Food Office, Heyday Facility Management en Albron organiseerden we op woensdag 6 juni de Tour Facilitair. Het jaarlijks terugkerende, sportieve cycling event voor Facilitair Nederland. Drentea ontving deze dag meer dan 120 facilitair professionals uit heel Nederland. Nadat een ieder had genoten van een gezonde lunch konden de drie pelotons starten voor een schitterende route door Zuid oost Drenthe. Voorzien van een groot aantal begeleidingsmotoren en een heuse koersauto van Lune-Drentea was het een ware ‘mini Tour’. Op ongeveer de helft van de route kon kennisgemaakt worden met de kwaliteitscatering van Albron bij CenterParcs ‘de Huttenheugte’ in Dalen. Na deze geweldige tussenstop werd de route alleen maar mooier door het Drentse land. Na circa 85 kilometers in 28 graden Celsius was de finish bij Drentea meer dan welkom en kon genoten worden van een heerlijk buffet van de Kookpun uit Dalen.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van fotograaf Andre Dümmer.