Circulaire economieSport

Ben je lekker circulair bezig en wielerfanaat? Doe dan mee aan Tour Circulair: een supergaaf wielerevenement voor iedere professional die zich richt op duurzaamheid en circulariteit in het bijzonder! Drentea Office Furniture en The Food Office  organiseren de eerste editie van dit evenement op vrijdag 14 september a.s., natuurlijk vanuit de locatie van C-Bèta in Hoofddorp. Een inspirerend en sportief wielerevenement dat circulariteit en vitaliteit optimaal samenbrengt.

 

‘Van denken naar doen, van bewustwording naar actie’!

Erik Luisman van Drentea: “Als actieve speler en participant van C-Bèta geloven wij in verandering en de transformatie naar een circulaire en vooral duurzame wereld. Om dit gedachtegoed over te brengen en te combineren met sportieve prestaties hebben we een aantrekkelijk programma samengesteld. Ben jij werkzaam in de wereld van duurzaamheid en circulariteit, stap dan vooral met ons op de fiets”.

 

‘De kracht van gezond en vitaal’

Drentea organiseert Tour Circulair samen met The Food Office. Pieter van de Graaf, eigenaar van The Food Office: ‘Wij geloven in de kracht van gezonde en vitale organisaties. Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom participeren we graag in dit uitdagende event met een duurzaam gedachtengoed.

 

Programma

We verzamelen tussen 12.00 en 12.45 uur bij C-Bèta in Hoofddorp. Hier word je ontvangen met een lichte lunch. Na het welkomstwoord en een groepsfoto vertrekken wij voor het eerste deel van onze route. Tijdens de route bezoeken wij twee partners van C-Bèta die zich, ieder op hun eigen vakgebied, onderscheiden op duurzaam ondernemen. In totaal fietsen wij 3x 20 kilometer, in peloton en met een gemiddelde snelheid van ongeveer 28 kilometer per uur. Om deel te kunnen nemen aan Tour Circulair hoef je geen professionele wielrenner te zijn, een goede gezondheid en conditie zijn wel noodzakelijk. Rond 16.15 uur komen we terug bij C-Bèta en sluiten we de dag af met een gezellige borrel en duurzaam hapjesbuffet.

 

Inschrijven 

Inschrijven voor Tour Circulair is mogelijk door je aan te melden via cycling@drentea.nl o.v.v. Tour Circulair 2018. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Na inschrijving ontvang je het volledige programma.