Duurzaam

Als ‘Broeinest Rotterdam partner’ maakt Drentea al jaren werk van de transitie naar een duurzame wereld. Niet alleen in woorden, maar vooral doen! Deze transitie is voor Drentea vooral een zoektocht geworden naar samenwerking. Nieuwe grondstoffen, nieuwe partners, innovaties in brede zin en social impact zijn het gevolg. Op donderdag 13 september, voorafgaand aan Architect@work, organiseerden Drentea en Broeinest Rotterdam een smaakvolle Circulaire Design Lunch. Met deze sessie mochten wij een grote groep interieurprofessionals inspireren en triggeren tot het ontwikkelen van circulaire werk- en kantooromgevingen en nieuwe samenwerkingen tot stand laten komen!

Naast Erik Luisman van Drentea sloot ook New Horizon aan voor deze lunch. Erik Koremans, Directeur circulair bouwen bij New Horizon Urban Mining bv, liet ons zien hoe we gezamenlijk de mismatch van materiaalstromen kunnen tegengaan en hoe we samen kunnen bouwen aan een circulaire wereld en economie. Drentea heeft alweer volop spraakmakende sessies bij Broeinest Rotterdam in de maak! Let op het Nieuws & Events op onze website!