Sport

Op zondag 21 oktober vindt alweer de derde editie van de GreenField ATB Classic plaats. De enige echte ATB en cross uitdaging rondom de schitterende bossen in en om Emmen. Ook dit jaar hebben de ‘Bushbikers’ naast de routes van 35 en 60 kilometer een zeer uitdagend 100 km GPS parcours uitgezet. Een prachtige voorbereiding voor de ATB wintermarathons van de komende maanden waaronder de Drenthe 200. Naast de variatie in routes staat Drentse gastvrijheid voorop bij de GreenField ATB Classic. We bieden je een superverzorgd ATB-event met veel extra’s! Zo verwelkomen we je met koffie en cake, hebben we uitstekende verzorgingsposten onderweg met medewerking van Bikes4You en Sportvoedingwebshop en kun je na afloop genieten van een consumptie, soep en een ‘broodje Unox’. Ook stellen we weer 10 fantastische Winterpakketten beschikbaar voor de vooraanmeldingen en deelnemers.

Van elke inschrijving maken we een bedrag van € 1, – over aan de Stichting Beat Duchenne.

Wil jij je alvast voor aanmelden? Klik hier of mail even je naam naar cycling@drentea.nl!