Circulaire economie

Gaan we je zien op 1 november bij C-Bèta in Hoofddorp? De circulaire hotspot vol met initiatieven! Guido Braam en Odette Ex vertellen je alles over hun uitdagingen, ambities en successen! De circulaire economie is volop in ontwikkeling.

Een van de plekken waar dat gebeurt, is C-Bèta. Een oude hoeve aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp, een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Deze is getransformeerd tot een inspiratieplek voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Ondernemers, overheden, onderzoekers en adviseurs. Drentea Office Furniture participeert met tientallen andere duurzame visionairs in C-Bèta. Om kennis te delen, te experimenteren, af en toe fouten te maken maar vooral om duurzame en circulaire initiatieven gezamenlijk tot een succes te maken.

Guido Braam van C-Bèta en Odette Ex van Ex-Interiors nemen je in een ochtend- of middagsessie mee op hun weg naar sociaal ondernemerschap en het meetbaar maken van duurzaamheid.

We nodigen je van harte uit om in deze inspiratievolle sessie jouw ervaringen met ons te delen, je input te geven en wellicht zelf met nieuwe inzichten je eigen werk te verrijken.

Deelnemen?
Klik hier voor het aanmeldformulier of mail je naam en bedrijfsnaam aan: e.luisman@drentea.nl. Je ontvangt dan per omgaande de bevestiging.

Ochtendprogramma
10.30  –  14.00 Inclusief lunch

Middagprogramma
13.00  –  16.30 Inclusief lunch

Wanneer:
1 november 2018

Waar:
C-Bèta, Rijnlanderweg 916, 2132 MN Hoofddorp