Duurzaam

Wat zijn we trots! INSIDE/INSIDE, hét online platform waarop objectief inzichtelijk is hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is, is officieel gelanceerd.

Vanaf het allereerste begin participeert Drentea als founding partner in het platform wat eindelijk op een objectieve manier echte duurzaamheid laat zien! Met het oog op onze toekomst veranderen we ook de eisen die we stellen aan onze meubelen en interieurs. We worden steeds kritischer en selectiever in onze zoektocht naar de mooiste, meest innovatieve materialen en producten. Circulariteit is key. Re-use, recycling, hernieuwbare grondstoffen en materialen zijn daarbij onmisbaar. Voor duurzame en circulaire gebouwen bestaan er al langere tijd richtlijnen, wetten en labels. Voor interieur echter nog nauwelijks, maar dat is nu veranderd.

INSIDE/INSIDE is een breed gedragen initiatief. Naast Drentea Office Furniture participeren eveneens Vepa, EromesMarko en Be by Bèta. Daarnaast zijn aangesloten DSM, Interface, Maiburg, Gispen, Baars&Bloemhoff,  Dataflex, Casala, Ekotex, Tarkett, Ahrend, Moduplus, Forbo, Flokk, Coors, CBM, Technoplanning, en Pfleiderer.  Met elkaar gaan we voorop in de missie om te verduurzamen en dragen we met onze gezamenlijke kennis, netwerk en ervaring bij aan de ontwikkeling en opzet van INSIDE/INSIDE.

 

Meer weten? Wil je meer te weten komen over INSIDE/INSIDE en zien hoe jij jouw duurzame ambities waar kunt maken? Neem dan een kijkje op www.insideinside.nl of neem contact met Remy Heijer via remy@insideinside.nl. Wil je alles weten over de wijze waarop Drentea hierin werkt en bijdraagt? Neem dan contact op met Erik Luisman via e.luisman@drentea.nl.