Beurzen

Drentea is weer met een spraakmakende stand, innovatieve producten en volop hospitality aanwezig bij de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Utrecht in januari 2019. Uiteraard mag je weer een actueel en inspirerend thema van ons verwachten. Welke? Dat houden we nog heel even voor ons. Binnenkort kun je een sneak preview verwachten via onze website en social media kanalen. Per 1 november start tevens de voorinschrijving via onze website. We gaan nog niet alles verklappen maar natuurlijk ben je van harte welkom op stand nummer B1.

Over de vakbeurs

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richten wij ons op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van inrichting en meubilair, afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.