Innovatie

Drentea introduceerde tijdens de Vakbeurs Facilitair ‘MAXIMUM VELOCITY’! Zitten en staan was nog nooit zo snel met de volledig in eigen huis ontwikkelde snelle verstellingstechniek. Drentea zet hiermee de weg door naar vitale werkplekken met afwisseling tussen zittend en staand werken. Ofwel; de ultieme snelle verstelling voor vitale medewerkers! Het is de tendens van de afgelopen jaren. Het zorgt voor afwisseling en dat houdt de geest scherp en het lichaam gezond. Ergonomisch verantwoord en welzijn bevorderend. Onderzoek toont aan dat het ziekteverzuim drastisch afneemt door het gebruik van zit-/stabureaus. Minder goed voor de mens is de ergernis die het veroorzaakt als een bureau langzaam omhoog komt. Het houdt je van het werk af, je staat even te wachten. Al is het maar twaalf seconden, als je op een dag een paar keer van zittend naar staand gaat en weer terug, dan is het wel zo fijn dat het bureau met je meebeweegt. Alles weten over ‘MAXIMUM VELOCITY’? Bezoek onze Experience showroom in Emmen of lees er nu alles over in ons Inspiratie Magazine!