Beurzen

Aan aandacht ontbrak het afgelopen week niet op de Drentea stand tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht. Er was dan ook volop nieuws te brengen! Samen met onze stand partners Be by Bèta, De Lockerfabriek en The Food Office werden vrijwel alleen maar productinnovaties getoond gericht op de vitale en efficiënte werkomgeving. Zo kwam Drentea met een volledig in eigen huis ontwikkelde snelle verstellingstechniek ‘MAXIMUM VELOCITY’ en met de Loft Teamtafel, een opzienbare uitbreiding van de circulaire tafelserie Loft. Daarnaast werd samen met De Lockerfabriek het volledig nieuwe Seat, Meet & Storage concept gepresenteerd en waren de designproducten van ZOOI, de werkplekaccessoires van In2Brands en het itspot® werkplekbeheer concept uitgebreid terug te vinden. Kom naar de Drentea Experience showroom in Emmen om verder kennis te maken!