Nieuws

De focus op vitaliteit is al jarenlang een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie bij Drentea. Vitaliteit speelt ook steeds een grotere rol in de werkomgeving van mensen. De bewustwording neemt toe en voorbeelden laten steeds vaker zien dat de inrichting en het meubilair daadwerkelijk kan bijdragen aan vitaliteit. Een ontwikkeling die precies aansluit bij onze filosofie en die wij daarom omarmen. Zo kijken wij naar productinnovaties en streven wij naar producten die aansluiten bij de WELL richtlijnen. Zo werken wij samen met onze partners en zo willen wij onze meerwaarde vormgeven. Meedenken over oplossingen waarmee mensen plezieriger, beter en vitaler kunnen werken. Deze visie onderstrepen wij met ons eigen Cycling Team en met de diverse sportevenementen die Drentea regelmatig organiseert voor medewerkers en relaties. Vanuit dit principe zijn wij ook trotse partner geworden van Team SunWeb, om onze betrokkenheid bij een gezonde levensstijl extra te benadrukken. Klik hier en lees er nu alles over in ons nieuwe Drentea Inspiratie Magazine!