Duurzaam

Omdat we als Drentea een enorme waarde hechten aan een verdere groene verduurzaming van onze wereld bieden we onze relaties de mogelijkheid om de Keukenhof te bezoeken.

Bloemententoonstelling Keukenhof opende op 21 maart 2019 voor de zeventigste maal haar poorten. Acht weken later, bij de sluiting op 19 mei 2019, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht. De Keukenhof levert daarmee een grote bijdrage aan de toeristische- en de bloemensector in Nederland met een fantastisch groen product.

Het thema van 2019: Flower Power, de kracht van bloemen!

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ‘70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Ben je een Drentea relatie en wil je de Keukenhof bezoeken?

Ga naar drentea.nl/events/keukenhof2019 en schrijf je in voor 2 toegangskaarten.

 

NB er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, zolang de voorraad strekt en uitsluitend voor Drentea relaties.