Sport

Deze week hebben we met een geweldige Drentea selectie mogen deelnemen aan de Team Workday van Team Sunweb in Sittard. Samen met een grote groep partners van Team Sunweb hebben we letterlijk en figuurlijk een kijkje genomen in de keuken van dit fantastische wielerteam. Aan de hand van diverse presentaties van de experts van het team hebben we mooie presentaties gezien over de klassiekers waaraan de ploeg momenteel deelneemt, over voeding, trainingsmethodes en over duurzame initiatieven waaronder Trees for All. Door de diverse samenstelling van de groep met verschillende partners en hun medewerkers, relaties en klanten, kwam een prachtige interactie op gang en hebben we letterlijk gewerkt aan ‘Team Work’. Samen met de bijna 100 deelnemers hebben we vervolgens de heuvels van het Limburgse landschap bestreden. Verdeeld over bijna 10 groepen, variërend van debutanten op de racefiets tot ervaren coureurs, en onder leiding van de profs en beloftes van Sunweb hebben we zij aan zij een prachtige tocht gemaakt waarbij we ons even onderdeel waanden van een groot Team Sunweb peloton en konden genieten van de prachtige omgeving.

Vanaf 2019 heeft Drentea zich voor meerdere jaren gecommitteerd als official supplier van Team Sunweb. In 2019 organiseren we met ons Cycling Team een aantal uitdagende events in combinatie met Team Sunweb. Wil jij meedoen? Check onze website voor de actuele cycling events.