Duurzaam

C-Bèta, de ontmoetings-, werk- en evenementenplek voor de circulaire economie wil met haar partners de onderlinge samenwerking aanjagen op het gebied van circulariteit. Drentea en Lune hebben als eerste partners deze handschoen opgepakt en zetten op 3 oktober hun deuren wijd open. Er wordt inmiddels al zoveel gesproken over circulaire economie en we weten dat Nederland in 2050 circulair moet zijn. Als voorlopers van de circulaire economie werken wij al jaren via de circulaire methoden. Maar waar moet je beginnen, wat zijn onze ambities en hoe doen we dat?
Samen met Lune laten we bezoekers ervaren hoe wij de circulaire manier van werken al jaren in de praktijk brengen en welke doelen we willen bereiken.

Datum: donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 10:00 uur -15:30 uur
Locatie: ochtend Drentea Office Furniture Emmen, middag Lune Hoogeveen

Wil je hierbij aanwezig zijn? Aanmelden kan door te mailen aan e.luisman@drentea.nl Je ontvangt dan het volledige programma.