Duurzaam

Bij Drentea Office Furniture zetten we op zaterdag 2 november onze deuren weer wagenwijd open voor iedereen tijdens de Open Bedrijvendag. De Open Bedrijvendag 2019 heeft dit jaar als speerpunt hergebruik en gebruik van hernieuwbare materialen. In twee woorden: de Circulaire Economie. Een thema wat bij Drentea de afgelopen jaren volledig is doorgevoerd. De officiële opening vanaf 8.30 uur door wethouder Guido Rink wordt dan ook bij Drentea georganiseerd. Naast een unieke openingshandeling presenteren we als Drentea ook gelijk ons nieuwe gezicht naar buiten toe.

Kom jij kennis met ons maken? Dan zorgen wij dat morgen werkt!
Wanneer je al bijna 65 jaar lang meubels ontwikkelt op Nederlandse bodem, gewoon in Emmen, dan weet je hoe belangrijk het is om op de tijd vooruit te lopen. Drentea ontwikkelt zich van ‘leverancier achter de schermen’ naar full-service inrichter en innovatieve kantoormeubelfabrikant. Mens en machine zorgen hier op ruim 18.000 m2 voor echt duurzame, Nederlandse kwaliteit. Kom bij ons langs, maak kennis met ons high Tech machinepark, onze mensen en onze duurzame ambities. Wij gaan jou verrassen!

Onze Experience Showroom vertelt je alles over de laatste manieren van werken, ergonomie, duurzaamheid en groene innovatie. Onze meubelen worden vanaf de tekentafel tot en met gebruik volledig in eigen huis gemaakt. In onze fabriek vertellen we je hoe wij werken, kun je het gehele productieproces zien en maak je kennis met fantastische machines die elk meubel kunnen maken. Natuurlijk hebben we leuke win-acties, uitgebreide rondleidingen en kun je rekenen op onze Drentse gastvrijheid! Neem hier alvast een voorproefje!