Duurzaam

Toolbox Emmen en Drentea Future Office willen echte voorlopers zijn als het gaat om impact maken. Al jaren spannen we ons samen in om onze omgeving te verduurzamen in brede zin. Of het nu gaat om sociaal ondernemerschap of het volledig circulair maken van het bedrijfsproces. Het op positieve wijze impact maken op de maatschappij en de wereld is een gezamenlijke visie geworden waarin al heel veel initiatieven zijn genomen. Eerlijker, duurzamer en slimmer samen verschil maken! Meer hierover tijdens The Impact Days! We gaan graag met je in gesprek en vertellen je er alles over! Klik hier voor het gehele programma in Emmen!

Wanneer: 21 november 2019, 14:30 tot 16:00

Locatie: Toolbox Emmen, Hoofdstraat, Emmen, Nederland

Over The Impact Days: op 21, 22 en 23 november zijn The Impact Days. Door heel het land zijn er activiteiten om sociaal ondernemen zichtbaar en toegankelijk te maken. Ook Emmen doet mee aan The Impact Days! Ontmoet sociaal ondernemers en laat je inspireren door een programma vol activiteiten, workshops en verhalen. Je bent van harte welkom!