Kantoorinrichting

De beste kantoorinrichting inspiratie vind je hier!

Drentea helpt je hier graag bij

De beste kantoorinrichting inspiratie vind je hier!

Overweeg je om jouw kantoor opnieuw in te richten? Dan ontdek je snel genoeg dat je behoorlijk wat mogelijkheden hebt. Er zijn tegenwoordig namelijk allerlei soorten bureaus, bureaustoelen en vergadertafels te koop. Het grote aanbod maakt het er niet makkelijker op om een kantoorinrichting te kiezen. Drentea helpt jou hier graag bij.

Wij voorzien jou namelijk graag van kantoorinrichting inspiratie. Op deze manier weet je wat er allemaal mogelijk is voor wat betreft het inrichten van jouw kantoor. Met behulp van onze kantoorinrichting inspiratie slaag je er vast in om jouw kantoor op de juiste wijze in te richten.

Kies meubels die bij de stijl passen

Wanneer je een kantoor opnieuw in gaat richten, heb je ongetwijfeld een bepaalde stijl voor ogen. Is dit niet het geval? Dan biedt onze kantoorinrichting inspiratie jou mogelijk een aantal handvatten. Om jou inzicht te geven in de mogelijkheden, kun je eens een kijkje nemen in ons assortiment. Dit is namelijk een uitstekende manier om kantoorinrichting inspiratie op te doen. Drentea biedt immers verschillende soorten bureaus en (vergader)tafels aan.

Je bent bij ons echter ook aan het juiste adres voor opbergsystemen en accessoires. Grote voordeel van ons kantoormeubilair is dat ze bij nagenoeg iedere stijl passen. Indien je kantoorinrichting inspiratie opdoet bij Drentea, zul je zeker slagen.

Opbergen

Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor opbergsystemen en accessoires

Denk aan het werkgemak van jouw personeel

Een veelgemaakte fout bij het opdoen van kantoorinrichting inspiratie is dat men alleen kijkt naar de uitstraling van meubilair. Dit is op zich logisch, want de meubels bepalen namelijk de uitstraling van jouw kantoor. Besef je echter goed dat de praktische kant zeker net zo belangrijk – en misschien zelf wel belangrijk – is. Jouw personeel moet immers dag in dag uit aan bureaus werken en aan tafels vergaderen.

Daarom is het wel prettig wanneer zij hier prettig kunnen werken. Indien je kantoorinrichting inspiratie opdoet, raden wij je ook aan te kijken naar de mogelijkheden van tafels en bureaus. Let er bijvoorbeeld op of ze in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kan er zowel zittend als staand gewerkt worden.

Kantoorinrichting inspiratie voor een gezonde werkplek

Staand werken behoort tegenwoordig tot de orde van de dag. Steeds meer bedrijven bieden hun personeel de mogelijkheid om staand te werken. Staand werken zorgt voor meer energie, waardoor de productiviteit van jouw personeel omhoog gaat. Het is echter niet altijd prettig om de hele dag alleen maar staand te werken.

Doe je kantoorinrichting inspiratie op bij Drentea? Dan valt dit je al snel genoeg op. Wij bieden namelijk zit- en sta-bureaus aan. Deze bureaus kun je in hoogte verstellen, waardoor je zelf bepaalt of je zittend of staand werkt. Je kunt ook variëren. Wij bieden deze mogelijkheid overigens ook aan voor onze vergadertafels.

Zit- en sta-bureaus

Kantoorinrichting inspiratie voor een gezonde werkplek nodig?

Hulp nodig bij het je kantoorinrichting?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over kantoorinrichting.

Leona Falke

Manager frontoffice

Marcel van der Broek

Verkoop

Rob van Leersum

Accountmanager