Vergaderen

De beste vergadertafels voor op kantoor

Onze vergadertafels hebben uitschuifbare poten,
waardoor je het tafelblad kunt verhogen.

Drentea vergadertafels

Op kantoor worden geregeld vergaderingen belegd. Het kan maar zo zijn dat je dagelijks met collega’s plaatsneemt aan vergadertafels. In dat geval is het belangrijk dat er een goede tafel met comfortabele stoelen staat. Je wilt immers niet dat jouw personeel met tegenzin plaatsneemt aan de tafel.

Reden genoeg dus om een vergadertafel voor op jouw kantoor met zorg uit te zoeken. Is het je nog niet gelukt om een geschikte tafel te vinden? Wij helpen jou graag de beste vergadertafels voor op kantoor te vinden.

Zittend of staand vergaderen

Vroeger was het gebruikelijk om zittend te vergaderen. Dit gebeurt tegenwoordig ook nog veelvuldig. Toch zien we dat steeds meer bedrijven kiezen voor staand vergaderen. Vergaderingen die staand belegd worden, zijn een stuk efficiënter. Zo duren ze minder lang en ook is het gezonder om staand te vergaderen dan zittend. Om staand te vergaderen moet je wel over de juiste vergadertafels beschikken. Drentea kan jou aan deze tafels helpen.

Onze vergadertafels zijn namelijk in hoogte verstelbaar. Deze tafels hebben uitschuifbare poten, waardoor je het tafelblad kunt verhogen. Met onze vergadertafels is staand vergaderen dus een fluitje van een cent. Wil je een keer zittend vergaderen? Dat is ook geen probleem. Je kunt de tafel namelijk ook instellen op zithoogte. Hierdoor kun je er prima met een stoel aan plaatsnemen. Kortom: met de vergadertafels van Drentea zijn de mogelijkheden voor wat betreft vergaderen eindeloos.

Duurzame vergadertafels

Steeds meer bedrijven hebben oog voor duurzaamheid bij het inrichten van hun kantoor. Kijk jij hier ook naar? Dan zoek je vast en zeker ook naar duurzame vergadertafels. Wat dat betreft ben je bij ons aan het juiste adres. Wij streven namelijk naar een circulair design voor onze vergadertafels. Dit betekent dat wij materialen hergebruiken bij de productie van deze tafels, zodat er zo min mogelijk afval overblijft.

Het milieu wordt hierdoor niet onnodig belast. Bij ons vind je zelfs een vergadertafel die volledig circulair ontworpen is zonder verspilling van restmateriaal en vervaardigd met gietijzeren hoekverbindingen die gemaakt zijn met eigen restmateriaal. Voor deze vergadertafels worden uitsluitend 100% recyclebare grondstoffen gebruikt.

Duurzaam

Onze Loft tafels zijn volledig recyclebare circulaire meubels