Design

Industriële kantoorinrichting

De mogelijkheden op het gebied van industriële kantoorinrichting

Het is je vast en zeker niet ontgaan dat de industriële stijl de afgelopen jaren ongekend populair is. Zo zijn er veel mensen waarbij deze stijl terugkeert in huis. Het is echter niet zo dat deze stijl alleen voorbehouden is voor woningen. Nee, want je kunt jouw kantoor ook inrichten met behulp van de industriële stijl.

Populaire stijl

Omdat deze stijl zo populair is, is er tegenwoordig zelfs industriële kantoorinrichting te koop. Ga je jouw kantoor onder handen nemen en lijkt het je wel wat om bijvoorbeeld hout en staal terug te laten keren op de werkvloer? Dan ben je bij Drentea aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende producten aan die naadloos in een industriële kantoorinrichting passen.

Waarom een industriële kantoorinrichting?

Een eerste reden om voor een industriële kantoorinrichting te kiezen, is omdat je hiermee helemaal met de tijd meegaat. De industriële stijl is op dit moment namelijk een ware trend. Door deze stijl door te trekken in jouw gehele kantoor, zorg je voor een strakke uitstraling. Indien je geregeld klanten over de vloer krijgt, zorgt een industriële kantoorinrichting er ongetwijfeld voor dat jij een professionele indruk maakt. Mogelijk bevelen ze jou hierdoor wel aan bij anderen.

Ook voor jouw personeel is de industriële stijl prettig. Wanneer je het goed aanpakt, creëer je namelijk een huiselijke sfeer op de werkvloer. Dit zorgt er ongetwijfeld voor dat zij zich thuis voelen op kantoor en dat komt ten goede aan hun productiviteit.

Uitstraling versus ergonomie

Je scoort ongetwijfeld punten wanneer jouw kantoor er mooi en gelikt uitziet. Vergeet echter niet dat het niet alleen maar om de uitstraling draait. Nee, want jouw personeel moet ook prettig kunnen werken. Je kunt weliswaar mooie bureaus gekocht hebben, maar dit betekent nog niet dat zij hier ook fijn aan kunnen zitten.

Bovendien vindt lang niet iedereen het prettig om zittend te werken. Koop dus niet alleen maar industriële kantoorinrichting omdat je het mooi vindt, maar ga ook na of je er fijn aan kunt werken. Ergonomie speelt namelijk een steeds belangrijkere rol op de werkvloer.

industrieel

Loft is een meubel met een industriële uitstraling bij uitstek

Ergonomische industriële kantoorinrichting

Wil je zowel een industriële kantoorinrichting als ergonomisch werken? Dat kan met de producten van Drentea. Wij bieden namelijk in hoogte verstelbare (vergader)tafels en bureaus aan. Hierdoor kan jouw personeel niet alleen zittend, maar ook staand werken. Je draagt hiermee bij aan een goede gezondheid van jouw medewerkers, zowel geestelijk als mentaal. Bij staand werken is de kans op nek- en rugklachten een stuk kleiner en ook kunnen mensen niet meer onderuitgezakt in de stoel zitten.

Wil je jouw personeel niet verplichten tot staan werken? Geen probleem, want met onze in hoogte verstelbare bureaus en tafels bepalen zij zelf of ze zittend of staand werken. Met de producten van Drentea kun je ergonomie en een industriële kantoorinrichting dus zonder problemen combineren.

Meer weten over industriële kantoorinrichting?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over industriële kantoorinrichting.

Peter Kievits

Accountmanager

Marcel van der Broek

Verkoop

Bert Top

Directeur