Kantoorinrichting

Design kantoormeubilair voor ieder kantoor

Een positief effect op de productiviteit van jouw werknemers

Design kantoormeubilair voor ieder kantoor

Vroeger werd er maar weinig waarde gehecht aan de uitstraling van kantoormeubilair. Destijds was het vooral belangrijk dat de meubels functioneel waren. Personeel moest immers gewoon hun werk uit kunnen voeren. De laatste jaren is er echter sprake van een verandering op dit gebied.

Wij voorzien jou namelijk graag van kantoorinrichting inspiratie. Op deze manier weet je wat er allemaal mogelijk is voor wat betreft het inrichten van jouw kantoor. Met behulp van onze kantoorinrichting inspiratie slaag je er vast in om jouw kantoor op de juiste wijze in te richten.

Waarom design kantoormeubilair?

Menig bedrijf ziet niet in waarom zij design kantoormeubilair zouden kiezen voor het inrichten van hun kantoor. De uitstraling is namelijk een stuk minder belangrijk dan de productiviteit van jouw personeel. Je moet echter weten dat de productiviteit en de uitstraling van een kantoor in verband kunnen staan met elkaar. Een kantoor met design meubels kan namelijk een positief effect hebben op de productiviteit van jouw werknemers.

Zij voelen zich waarschijnlijk meer op hun gemak in een kantoor dat rust en professionaliteit uitstraalt dan in een rommelig kantoor met oud meubilair. Bovendien straal je met design kantoormeubilair ook professionaliteit uit naar jouw klanten. Hierdoor stijgt de waardering van jouw bedrijf mogelijk en dat kan je op de lange termijn meer klanten opleveren.

Let niet alleen maar op het design

Design kantoormeubilair brengt dus de nodige voordelen met zich mee, zowel intern als extern. Toch raden wij je aan om de uitstraling van het meubilair op jouw kantoor niet ten koste te laten gaan van alles. Een mooi en strak ingericht kantoor is leuk en aardig, maar jouw personeel moet er wel prettig kunnen werken. Let daarom ook op het gebruiksgemak van bijvoorbeeld bureaus en vergadertafels.

Kies daarom voor zit-/sta-bureaus in plaats van vaste bureaus. Hiermee kan jouw personeel ook staand werken. Staand werken zorgt voor een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid. Jouw medewerkers krijgen meer energie, waardoor hun productiviteit hoger ligt.

Drentea biedt verschillende soorten zit-/sta-bureaus aan. Daarnaast vind je bij ons ook in hoogte verstelbare vergadertafels.

Zit-sta bureausStaand werken zorgt voor een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid

Wat kost design kantoormeubilair?

Het inrichten van een kantoor brengt kosten met zich mee. Hoe groter het kantoor, hoe hoger de prijs. Er zijn immers meer spullen nodig dan voor een klein kantoor. Kies je voor design meubels in plaats van standaard kantoormeubilair? Dan valt de prijs alleen nog maar hoger uit. Design kantoormeubilair is namelijk niet bepaald goedkoop.

Nu ben je vast en zeker benieuwd naar wat dit jou gaat kosten. Wanneer je de meubels koopt bij Drentea, heb je dit helemaal zelf in de hand. De prijs van onze design meubels voor op kantoor verschilt namelijk. Dit maakt dat design kantoormeubilair zowel mogelijk is voor bedrijven met een klein als groot budget.

Heb je interesse in design kantoormeubilair?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over ons design kantoormeubilair

.

Egbert van Oort

Accountmanager