Onze diensten

Interieurarchitectuur en conceptontwikkeling

Prettig werken binnen een veranderende kantoor-/werkomgeving - dat vraagt om vernieuwende werkconcepten.

Een beroep op creativiteit

Drentea helpt organisaties optimaal in te spelen op de veranderingen om ons heen. Veranderingen die voortdurend een beroep doen op flexibiliteit en creativiteit. We ontwikkelen doordachte office-concepten die balans brengen in elke huisvestingsbehoefte. Voor nu én de toekomst.

Om met focus te werken heb je een aangename plek nodig. Een plek waar alles klopt en waar je je thuis voelt.

Fijne sfeer = meer productiviteit

Uitstraling en sfeer van de werkomgeving zijn bepalend voor het werkplezier, de productiviteit en inspiratie. Drentea ziet de ruimtebeleving dan ook als essentieel onderdeel van de future office.

Onze interieurarchitecten zijn specialisten die snappen wat sfeer prettig maakt en hoe je dat vertaalt naar verantwoorde indeling, lay-outs, kleuren en materialen. Dat geldt niet alleen voor meubilair, maar voor de hele ruimte: wand- en vloerstoffering, plafonds, verlichting, raambekleding en zonwering.

Drentea helpt je bij het creëren van een werkomgeving die inspireert en motiveert, wakker schudt en prikkelt. Zodat medewerkers elke dag weer zin hebben om aan de slag te gaan.

We helpen je graag

Vragen over interieurarchitectuur en conceptontwikkeling? We vertellen je er alles over. Neem eens contact op met Riejander.