Duurzaam

Duurzaam werken?

Onze producten worden op een duurzame manier vervaardigd

Duurzaam werken? Drentea helpt je hierbij!

Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker in onze samenleving. Niet alleen thuis wordt er meer en meer aandacht aan besteed, maar ook op het werk. Toch gebeurt dit nog lang niet binnen ieder bedrijf. Dit komt voornamelijk doordat lang niet iedereen weet wat duurzaam werken is en hoe zij dit binnen hun bedrijf toe kunnen passen.

Herken jij je hierin? Dan is Drentea jouw ideale partner. Wij bieden namelijk verschillende oplossingen voor duurzaam werken. Hieronder gaan we verder in op duurzaam werken en vertellen we jou meer over de mogelijkheden op dit gebied.

Wat is duurzaam werken?

Voordat je invulling kunt geven aan duurzaam werken, moet je wel eerst weten wat dit precies is. Er zijn ondernemers die dit al weten, maar dit geldt lang niet voor iedereen. Duurzaam werken is namelijk een nieuwe manier van werken die sinds een aantal jaar in opkomst is. Hierbij staart iemand zich niet meer alleen blind op de prijs, maar er wordt ook gekeken naar de duurzaamheid van kantoormeubilair.

Indien een bedrijf aan de slag gaat met duurzaam werken, houdt dit in dat zij vaker kiezen voor producten die met aandacht voor het milieu geproduceerd zijn. Indien je jouw kantoor ook met duurzaam meubilair wilt inrichten, ben je bij Drentea aan het juiste adres. Onze producten worden namelijk op een duurzame manier vervaardigd.

Waarom duurzaam meubilair?

Duurzaam werken wordt door sommige mensen als nadeel gezien. Het is weliswaar beter voor het milieu, maar er zijn behoorlijk wat kosten aan verbonden. Zo zijn duurzame meubels aanzienlijk duurder dan niet-duurzame varianten. Hierdoor vraag jij je mogelijk af waardoor je voor deze nieuwe manier van werken zou kiezen.

Eén van de voornaamste redenen is dat je hier jarenlang profijt van hebt. Kies je voor duurzaam kantoormeubilair van Drentea? Dan kun je hier jaren mee vooruit. Daarbij komt dat wij bij de productie van onze duurzame meubels voor kantoor materialen hergebruiken. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval minder, waardoor het milieu logischerwijs ook minder belast wordt. Duurzaam werken begint dus met kantoormeubilair van Drentea.

Duurzaamheid als missie

We leggen de lat hoog als het gaat om morgen!

Voordelen voor jouw personeel

Kies je als bedrijf voor duurzaam werken? Dan lever je een bijdrage aan het milieu. Dit is echter niet de enige reden om voor kantoormeubilair van Drentea te kiezen. Nee, want onze meubels hebben ook een positieve invloed op jouw personeel. Zo maken onze bureaus het bijvoorbeeld mogelijk dat jouw personeel ook staand kan werken. Wat hier het voordeel van is?

Dat staand werken voor meer energie zorgt. En meer energie zorgt op zijn beurt weer voor een hogere productiviteit. Comfort en gebruiksgemak staan bij onze producten altijd op de eerste plaats. Je doet dus niet alleen jezelf een plezier met duurzaam werken, maar ook jouw personeel.

Meer weten over duurzaam werken?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over duurzaam werken.

.

Erik Luisman

Sustainability

Raphael Souhuwat

Key accountmanager