#AllesOpTafel

Onze duurzame
ambities

Hoe word je koploper in duurzaamheid en circulariteit?
Gewoon, door met elkaar aan de slag te gaan.

Wij zijn eerlijk en open

 

Drentea heeft grote ambities als het gaat om duurzaamheid. We willen koploper zijn in onze branche. En eerlijk is eerlijk: we zijn al een goed eind op weg. Onze aanpak #AllesOpTafel houdt ons op elk moment bij de les.

 

De naam #AllesOpTafel zegt het al: we zijn 100% transparant in onze duurzame doelen. We delen onze resultaten en zijn eerlijk en open over onze processen en de materialen die we gebruiken.

 

Wij zorgen dat morgen werkt. Voor de natuur en het milieu. Voor onze klanten met hun eigen idealen en doelen. Voor nieuwe generaties: de werknemers en leiders van morgen. Voor onze mensen die we graag gezond en gelukkig zien.

Ambitie #2
Drentea streeft naar een volledig afvalloze bedrijfsoperatie

Drentea streeft naar een volledig afvalloze bedrijfsoperatie. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend 100% recyclebaar materiaal uit de regio en hergebruiken we al ons restmateriaal op meerdere innovatieve wijzen. En onze refurbished meubelen? Die zijn al vrijwel niet meer te onderscheiden van nieuw.

Ambitie #3 Drentea streeft naar verbanning van alle schadelijke materialen en schaarse delfstoffen uit het productieproces

Wij werken nu al voornamelijk met duurzame materialen uit eigen land. We gebruiken houtafval om tafelbladen te persen en restjes staal om accessoires te maken. We zijn zuinig op de aarde en hebben een sterke focus op mensen. Gezondheid, vitaliteit en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel.