Blijven zorgen dat morgen werkt

Drentea neemt verantwoording: de gezondheid van medewerkers, klanten, partners en bezoekers staat op nummer 1.

Wij zorgen dat morgen werkt. Dat begint met het zo snel mogelijk inperken van de verspreiding van het COVID-19 virus. Het spreekt voor zich dat we de RIVM-richtlijnen volgen.

Fysieke afspraken met grotere groepen worden sowieso vermeden. Veel lossen we op door digitaal te vergaderen, vanuit onze eigen future offices en op afstand vanuit huis. We blijven bereikbaar.

Alle geplande leveringen en de productie in Emmen gaan gewoon door. Met ons team doen we er alles aan om leveringsproblemen te voorkomen. Dit doen we door aangepaste werk- en rusttijden, extra hygiëne in te zetten en thuis te werken als dat mogelijk is. Zo houden we het beheersbaar en overzichtelijk voor elkaar.

Onze vakmensen nemen de situatie serieus. Het leveren en monteren van de meubels deden we al met de grootste zorg, maar nu ook met extra voorzichtigheid om gezondheid te blijven waarborgen. Zodat we die werkomgeving van morgen kunnen blijven maken.

Als er vragen zijn, neem vooral (digitaal) contact met ons op. We doen er alles aan om deze periode zo goed mogelijk te overbruggen en jullie te informeren over ontwikkelingen. We kijken vooral uit naar het moment dat we elkaar weer echt en in goede gezondheid kunnen ontmoeten. Wie weet hopelijk snel in een future office van Drentea.

 

Met vriendelijke groet,
Namens het team van Drentea,

Bert Top

Informatie

Lees meer over de oplossingen die Drentea voor de 1,5 meter werkomgeving heeft ontwikkeld