Provincie Utrecht kiest Drentea als circulaire inrichter

Drentea is door provincie Utrecht gekozen als de nieuwe circulaire inrichter voor de kantoorpanden van de provincie. Doel van deze samenwerking is het onderhouden van de bestaande kantoorinrichting op alle kantoorlocaties van de provincie en waar nodig aanvullen van deze inrichting met circulair meubilair. De samenwerking loopt tot ten minste 2027 met als doel het creëren van een kantooromgeving waar provinciemedewerkers en bewoners van de provincie samen nog prettiger, efficiënter en gezonder aan hun toekomst kunnen werken.

Volgens Anneke Knol-van Leeuwen, provinciesecretaris en algemeen directeur van provincie Utrecht, is ‘het volledig circulair onderhouden van ons meubilair en het duurzaam herinrichten van de publieke ruimten in onze kantoren een unieke kans. Niet alleen omdat we er een substantiële bijdrage mee leveren aan het milieu, maar ook omdat we zo onze corporate story versterken. We laten aan onze partners en aan ons eigen personeel zien waartoe we als provincie in staat zijn: het goede behouden en inspiratie bieden voor een duurzame toekomst’.

Meer weten? Neem voor meer informatie, rondleidingen door de fabriek in Emmen, of bezoek aan Broeinest Rotterdam of de circulaire hub in C-Bèta Hoofddorp contact op met Erik Luisman, 0591-637080e.luisman@drentea.nl.

Groepsfoto vlnr.: Alexander Heusschen, Remco Ter Heijne, Bianca Krijgsman, Bert Top, Anneke Knol – van Leeuwen, Rick van Wilgen