Veilig het kantoor heropenen? iotspot maakt social distance mogelijk!

In tijden van Covid-19 waak je als organisatie extra over de gezondheid en veiligheid van je medewerkers. Door de capaciteit en layout van het kantoor te managen, kunnen de medewerkers de aanbevolen afstand tot elkaar houden. Ter ondersteuning van het veiligheidsbeleid en dienaangaande communicatie over hoe je veilig op kantoor kunt werken, biedt iotspot een configuratie van haar service, die kan zorgen voor social distancing op kantoor.

Laat ons uitleggen hoe we je kunnen helpen en neem contact op!

 

1. Reduceer werkplek capaciteit

Reduceer de werkplek capaciteit ten behoeve van de voorgeschreven social distance van 1,5 meter. Bepaal zelf de capaciteit om te voldoen aan de huidige voorwaarden. In dit voorbeeld is 50% geblokkeerd voor gebruik. De capaciteit kan dagelijks aangepast worden. Bij aanpassingen van de regels kan per direct de beschikbare capaciteit bijgesteld worden.

 

 

 

2. Richt je digitale kantoor in

Alle werkplekken worden uitgerust met een iotspot NFC sticker om ze te digitaliseren. De inrichting is eenvoudig te doen met een eenvoudig te gebruiken setup app. Aanpassen van de capaciteit gebeurt met dezelfde setup-app. Scan de werkplek en blokkeer hem in een klik. De capaciteit en lay-out worden realtime aangepast.

 

3. Reserveer jouw werkplek vanuit huis

Alle gebruikers kunnen in een paar klikken een toegestane (=groene) werkplek reserveren. Dit kan vanuit de plattegrond of met de extra zoekfuncties.Voor die dag heb je je eigen werkplek beschikbaar, met een veilige afstand tot jouw collega’s.

4. Toegang; alleen met een geboekte plek!

Je krijgt alleen toegang tot het kantoor met bewijs van een geboekte werkplek. Dit voorkomt dat er te veel medewerkers op kantoor aanwezig zijn. We werken tevens aan een extra service om de controle bij de ingang verder te vereenvoudigen.

Informatie

Lees meer over de oplossingen die Drentea voor de 1,5 meter werkomgeving heeft ontwikkeld

Laat ons uitleggen hoe we je kunnen helpen

Alles weten over het veilig heropenen van je kantoor met de mogelijkheden van iotspot? Neem contact op met Egbert.

Egbert van Oort

Accountmanager