Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2019 - 19/05/2019
09:00

Locatie
De Keukenhof Lisse

Categorieën


Flower Power in de Keukenhof; het mooiste Lentepark ter wereld!

Maak kans op 2 gratis entree bewijzen voor het mooiste Lentepark ter wereld!

Bloemententoonstelling Keukenhof opent op 21 maart 2019 voor de zeventigste maal haar poorten. Acht weken later, bij de sluiting op 19 mei 2019, zullen meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling hebben bezocht. Keukenhof levert daarmee een grote bijdrage aan de toeristische- en de bloemensector in Nederland met een fantastisch groen product. Omdat we als Drentea een enorme waarde hechten aan een verdere groene verduurzaming van onze wereld bieden we relaties de mogelijkheid om de Keukenhof te bezoeken.

Thema 2019: Flower Power, de kracht van bloemen Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ’70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Adres Keukenhof

Stationsweg 166 A
2161 AM Lisse

Toegang tot Keukenhof De toenemende belangstelling voor Keukenhof vraagt om een duurzame oplossing om de bezoekers uit binnen- en buitenland gastvrij te ontvangen. Een nieuw entreegebouw biedt toegang tot de mooiste lentetuin ter wereld. Keukenhof heeft een parkeerterrein waar 4500 auto’s en 1000 touringcars kunnen parkeren. Dit heeft een gunstig effect op de verkeersafhandeling rondom het park. Keukenhof werkt continue aan kwaliteitsverbetering en service voor haar gasten.

De toegangskaarten worden beschikbaar gesteld voor Drentea klanten en relaties. Meer informatie? Mail naar keukenhof@drentea.nl

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.