Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/06/2019
12:00 - 19:00

Locatie
EromesMarko Wijchen

Categorieën


Drentea is vanaf 2018 samen met The Food Office, Heyday Facility Management en Albron mede initiatiefnemer van deze jaarlijkse unieke toertocht voor Facility Managers. Tour Facilitair is hiermee het  wielerevenement voor facilitair Nederland. Sportieve prestaties, een goede sfeer en netwerken komen hier als een ideale combinatie samen. De route van Tour Facilitair 2019 is bekend! De start- en finish van de vierde editie van deze toertocht start bij ons zuster Eromes-Marko in Wijchen. Een streek die wij met Tour Facilitair voor de eerste keer aandoen. De tussenstop vindt plaats bij Center Parcs Het Heijderbos.

Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren én de deelnemers uit de vrije inschrijving gaat naar het goede doel. In 2019 doneren wij aan Ronald McDonald Kindervallei.

De Tour Facilitair is specifiek gericht op fietsers die werkzaam zijn in de facilitaire wereld. Wil je als facilitair professional met Drentea Cycling meedoen aan deze tocht, schrijf je dan in via onderstaande module en je ontvangt ruim op tijd alle informatie. Heb je andere vragen? Mail ons even via cycling@drentea.nl

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.