Oplossingen

Gezonder personeel? Kies voor een zit sta bureau!

Aanzienlijk minder kans op rug- en nekklachten

Te veel zitten is ongezond

Voert het personeel binnen jouw bedrijf hun werkzaamheden grotendeels zittend uit? Dan moet je weten dat dit niet bepaald goed is voor hun gezondheid. Jouw personeel beweegt namelijk niet bijzonder veel wanneer ze constant zittend werken. Je kunt allerlei dingen bedenken om de hoeveelheid beweging te stimuleren.

Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het betrekkelijk eenvoudig om de gezondheid van jouw personeel te verbeteren. Hoe? Met behulp van een zit sta bureau. Met een zit sta bureau bied jij jouw personeel de mogelijkheid om staand te werken en dat is bevorderlijk voor hun gezondheid.

Minder nek- en rugklachten

Ondanks dat veel mensen dagelijks zittend werken, is het menselijk lichaam hier niet op ontworpen. Indien je dagelijks langdurig zit, kan dit klachten met zich meebrengen. Zo kan jouw personeel bijvoorbeeld rug- en nekklachten krijgen. Dit kan hen bemoeilijken in het uitvoeren van het werk.

Met een zit sta bureau reduceer je deze klachten. Zo’n bureau is namelijk in hoogte verstelbaar. Jouw personeel kan hierdoor van houding veranderen. Hierdoor is de kans op rug- en nekklachten aanzienlijk kleiner. Dit zorgt op den duur voor minder verzuim en dat is alleen maar goed voor jouw bedrijf.

Verhoogde productiviteit

Dankzij een zit sta bureau is het mogelijk om zowel staand als zittend te werken. Waarom het goed is om zo nu en dan staand te werken? Omdat jouw hart in dat geval aanzienlijk meer bloed rondpompt door het lichaam. Dit zorgt er onder meer voor dat jouw hersenen van meer bloed voorzien worden. En meer bloed betekent meer zuurstof. Hierdoor ben je een stuk productiever wanneer je geregeld staand werkt.

Zittend werken zorgt ervoor dat je moe en loom wordt. Jouw concentratie gaat hierdoor achteruit, evenals de productiviteit. Een zit sta bureau is een investering, maar op de lange termijn verdien je het geld zonder problemen weer terug. Jouw personeel verzet immers meer werk, omdat ze een stuk productiever zijn wanneer ze werken aan een zit sta bureau.

Mogelijkheden voor een zit sta bureau

Ben je inmiddels van mening dat een zit sta bureau goed is voor jouw personeel? Dan zoek je mogelijk nog naar een geschikt bureau. Kijk in dat geval eens naar de zit sta bureaus van Drentea. De kans is groot dat je hier een mooi en functioneel zit sta bureau voor jouw kantoor vindt.

Wij bieden namelijk verschillende zit sta bureaus aan. Onze bureaus zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze naadloos in te passen zijn in het interieur van jouw kantoor. Daarbij komt dat een zit sta bureau van ons op duurzame wijze geproduceerd wordt. Een zit sta bureau is dus niet alleen goed voor jouw personeel, maar ook voor het milieu.

De zit sta bureaus van Drentea

Creëer de ideale werkplek door de zit sta bureaus van Drentea te gebruiken. Hieronder kun je onze zit sta bureaus bekijken.

Hulp nodig bij zit sta bureaus?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over zit sta bureaus.

Egbert van Oort

Accountmanager

Riejander Deen

Verkoop