Kantoormeubilair

Het beste kantoormeubilair

Je vindt het absuluut bij Drentea

Het beste kantoormeubilair vind je bij Drentea

Ben je op zoek naar nieuw kantoormeubilair? Dan ontdek je snel genoeg dat je tegenwoordig talloze mogelijkheden hebt. Er zijn genoeg ondernemers die bij het uitzoeken van nieuwe meubels voor op kantoor alleen naar de uitstraling kijken. De meubels moeten immers wel goed bij de rest passen. Er is echter meer dan de uitstraling. Zo moet kantoormeubilair ook van goede kwaliteit zijn.

Daarbij komt dat het meubilair ook nog eens prettig in gebruik moet zijn voor jouw personeel. Kortom: er is behoorlijk wat om rekening mee te houden bij de zoektocht naar nieuwe meubels voor op kantoor. Zoek je nog naar geschikt meubilair voor kantoor? Dan ben je bij Drentea aan het juiste adres. Wij helpen jou namelijk aan het beste kantoormeubilair.

Staand of zittend werken?

De hele dag zittend werken is niet bepaald goed voor de gezondheid van jouw personeel. Door weinig te bewegen, komen jouw medewerkers mogelijk snel aan. Daarbij komt dat ze onderuitgezakt in een bureaustoel kunnen zitten. Dit is niet bevorderlijk voor de productiviteit. Ook kunnen ze hierdoor nek- en rugklachten krijgen. De kans op dergelijke problemen is bij staand werken aanzienlijk kleiner.

Van staand werken krijgen de meeste mensen meer energie, waardoor hun productiviteit hoger ligt. Kantoormeubilair waaraan jouw personeel staand kan werken, biedt voor veel bedrijven dan ook een uitkomst.

Drentea biedt verschillende bureaus aan waaraan staand gewerkt kan worden. Veel van onze bureaus zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan jouw personeel zelf beslissen of ze liever staand of zittend werken. Uiteraard is variëren in de werkhouding ook mogelijk.

Zit-sta

Staand of zittend werken?
Presto weet er wel raad mee!

Actief vergaderen

Op de werkvloer treffen we meer meubels aan dan alleen bureaus en bureaustoelen. Er zijn ongetwijfeld ook ruimtes waar jij geregeld met jouw personeel in overleg gaat. In deze ruimtes staat vast en zeker een vergadertafel. Vandaar dat we vergadertafels ook tot het kantoormeubilair rekenen.

In ons assortiment tref je verschillende soorten vergadertafels aan. Wij bieden onder meer mogelijkheden voor actief vergaderen, zoals zit-/statafels voor stand-up meetings. Je vindt echter ook tijdloos en functioneel vergadermeubilair bij Drentea. Door voor ons kantoormeubilair te kiezen, zorg je ervoor dat jouw personeel energie krijgt van overleggen. En dat komt ten goede aan de productiviteit.

Actief vergaderen

Wil je meer weten over het kantoormeubilair waar je actief mee kan vergaderen?

Kies voor duurzaam kantoormeubilair

Kantoormeubilair wordt in nagenoeg ieder bedrijf intensief gebruikt. Er wordt immers vrijwel dagelijks gewerkt aan bureaus. Daarom is het zaak om voor kwalitatief goede meubels te kiezen. Je wilt immers niet dat je binnen de kortste keren weer op zoek moet naar nieuw kantoormeubilair. Bij Drentea zijn wij ons hier maar al te goed bewust van. Daarom bieden wij duurzaam kantoormeubilair aan.

Door voor onze meubels op kantoor te kiezen, kun je er weer jaren tegenaan. Bijkomend voordeel is dat wij kantoormeubilair met circulair design aanbieden.

Je zorgt dus niet alleen voor een gezonde werkplek, maar draagt ook nog een steentje bij aan het milieu door voor ons kantoormeubilair te kiezen.

Interesse in ons kantoormeubilair?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over een gezonde werkplek of hulp kunt gebruiken bij het inrichten van je bedrijf en kantoor.

Bert Top

Directeur

Raphael Souhuwat

Key accountmanager