Inspiratie

Muisstil aan de slag

Een prettig akoestisch klimaat is goed voor het werkplezier en de productiviteit.

In veel moderne kantoren werken mensen in grote open ruimtes en kantoortuinen. Prettig voor de bedrijfscultuur en het gevoel van verbondenheid, maar vaak helemaal niet zo goed voor de concentratie en productiviteit…

Drentea ontwerpt en produceert op een duurzame wijze de allerbeste akoestische oplossingen. Gewoon helemaal in eigen huis.

Akoestische oplossingen, maar dan wel duurzaam en circulair!

Acoustic solutions

Bij Drentea willen we op alle mogelijke manieren bijdragen aan een prettige werkomgeving. Ook de akoestiek nemen we daarom mee in onze ontwerpen. Zo biedt onze uitgebreide serie acoustic solutions allerlei mogelijkheden om geluidreflectie te verlagen en het geluid op de werkplek tot een prettig niveau terug te brengen. We werken onder meer met geperforeerde armaturen, gestoffeerde scheidingswanden en gestoffeerde wand- en tussenpanelen. Alles voor een aangenamer akoestisch klimaat!

Flexibel én stil organiseren

Ook in ons multifunctionele concept Seat, Meet, Storage speelt akoestiek een belangrijke rol. Met Seat, Meet, Storage maken we van de lockerruimte een centrale werk- overleg-, ontmoetings- en opbergplek in de ruimte. Dé manier om creatief om te gaan met opbergruimte. Zo’n SMS-opstelling mag natuurlijk nooit een storende factor worden in een ruimte waar meerdere mensen werken. Daarom maken we ook dit office meubilair zo ‘stil’ mogelijk, door gerecycled materiaal te gebruiken dat vier keer zoveel geluid absorbeert als gewoon plaatmateriaal.