Certificaten & Milieukeurmerken

Bij Drentea leggen we onze focus al jarenlang op de gedachtegang van een circulaire economie waarin we de herbruikbaarheid van onze producten en grondstoffen waarborgen en streven naar het elimineren van afval. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid hierin een voorloper rol te hebben. Alle meubelen en diensten voldoen aan alle voorgeschreven normen ten aanzien van de gezondheid en veiligheid van de consumenten. Duurzaam ondernemen is dan ook een kernwaarde van Drentea waarbij mens en milieu centraal staan. Vanaf de ontwikkeling van onze producten tot en met het creëren van de werkomgeving hanteren wij de richtlijn ISO 26000. Wij nemen onze verantwoordelijkheden voor nu en later.

 

Partner MVO NederlandDrentea is actief partner van MVO Nederland

Partner Green Furniture Circlede Green Furniture Circle is een initiatief om maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken ten behoeve van duurzame inrichtingen.Met focus op een circulaire economie bieden we inrichtingscomponenten aan die zijn ontwikkeld vanuit een uitgesproken visie op duurzaamheid.

Partner Fira-PlatformDrentea heeft ervoor gekozen om haar MVO-prestaties zichtbaar te maken op het FIRA Platform.

Partner Biobased DrentheDrentea participeert actief in de Biobased Economy, een economie gebaseerd op groene grondstoffen De provincie Drenthe is er van overtuigd dat dit de enige weg is naar een duurzame toekomst. Drentea werkt volop mee aan deze nieuwe economie.

‘Bij Drentea leggen we onze focus al jarenlang op de gedachtegang van een circulaire economie waarin we de herbruikbaarheid van onze producten en grondstoffen waarborgen’