No Waste Workspace

No Waste Workspace biedt de ultieme uitdaging in een circulair gedachtengoed om nieuwe producten te maken van onderdelen van oude producten. No Waste Workspace is een structurele alliantie  met Growing Workplace en Toolbox Emmen waarbij we bewijzen dat alle producten en onderdelen her te gebruiken zijn met een ander doel. Repurpose op z’n best!

Wanneer we met retour genomen producten na een eerste of tweede leven niets meer kunnen in dezelfde functie, dan hebben we de onderdelen om nieuwe producten te maken. Vaak zelfs in verrassende vorm en functie! Dit doen we samen met lokale maakateliers waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of vanuit een ander sociaal project weer aan de slag kunnen. De eerste No Waste Workspace is het voorbeeld van zowel rethink als repurpose. Meer dan 70 flexibele FTE’s vinden hun plek in een inspirerende, sociale en betere werkomgeving.

Wil je weten hoe wij dit circulaire concept samen hebben vorm gegeven? Neem dan contact met ons. We inspireren je graag!

‘No Waste Workspace biedt de ultieme uitdaging in een circulair gedachtengoed om nieuwe producten te maken van onderdelen van oude producten, repurpose op z’n best’