Start Ups

Circulaire start ups hebben bij Drentea een streepje voor! Heb jij ultieme ideeën om een boost te geven aan circulariteit of heb jij een business model en wil je groeien? Ga dan het gesprek met ons aan. We kunnen je helpen met kennis, tools, expertise en prototyping om jouw circulaire product tot een succes te maken en op te schalen. Inmiddels hebben we al prachtige samenwerkingen tot stand gebracht en werken we nauw samen met meerdere kennisinstellingen, overheden en circulaire initiators.

Zo ook de enthousiaste groep van start up ‘WasteWise’. Hun ultieme idee om een boost te geven aan circulariteit hebben ze omgezet in een uniek product. No waste met hun ‘smart Idea’ over afvalscheiding! Drentea stelde voor WasteWise zowel de uitwerking als productie van de prototypes beschikbaar. WasteWise werd hiermee geselecteerd om mee te dingen naar de prestigieuze Philips Innovation Award 2017 waar ze uiteindelijk een zesde plek wisten bemachtigen!

‘Heb jij een circulair business model en wil je groeien, ga dan het gesprek met ons aan. We kunnen je helpen met kennis, expertise en prototyping’