Over Drentea

Wij zorgen dat morgen werkt

Dit is wat wij beloven, waar we in geloven en waar we 100% voor gaan.

De naam Drentea staat voor vernieuwing, kwaliteit, duurzaamheid. Vakmanschap en idealen. Focus op mensen en op de toekomst. Dat was al zo bij de geboorte van ons bedrijf in 1955 en dat is nog altijd zo.

Elke dag grijpen wij kansen aan om iets te betekenen voor anderen. Voor onze eigen mensen, onze klanten, onze buren in Drenthe. En voor de samenleving en het ‘grotere geheel’.

Als je vasthoudt aan je idealen en je oprecht bekommert om de wereld van morgen, zijn er zóveel mogelijkheden om als bedrijf een verschil te maken!

Vitaal en altijd in beweging

Drentea Cycling Team: vitaliteit en ontspanning na inspanning

Wij zorgen dat morgen werkt

Je hebt verwachtingen. Dagelijks. Je bent nieuwsgierig naar wat morgen brengt.
Draagt het bij aan je idealen? Maak je stappen richting je doelen?

Het kantoor van de toekomst is volledig circulair

Voor de future office zien we bij Drentea vooral veel kansen in duurzaam en circulair werken. We zijn er inmiddels heel goed in om met gebruikte producten en bestaande grondstoffen nieuwe meubels te maken. Tafel of kast, bureau, wandpaneel of bank: alles wat hier in Emmen de fabriek uitrolt is op de tekentafel al gecheckt op milieu-impact, circulariteit en gezondheid.

Onze designs blijven we steeds vernieuwen. Aanpassen aan wat onze klanten nodig hebben. Vaak al voordat ze dat zelf weten. Wij maken de werkomgeving van morgen.

Wij zorgen dat morgen werkt.