project

Bosman van Zaal

De kernwaarden van Bosman van Zaal zijn teruggebracht in het interieur

Project details

Project
Bosman van Zaal
Opdrachtgever
Bosman van Zaal
Architect interieur
Heembouw Architecten, Ellen van IJzendoorn
Projectmanagement
Interiorworks

Het strakke industriële interieur is ontworpen met als doel een eenheid te creëren tussen interieur en exterieur.

De kernwaarden van Bosman van Zaal zijn teruggebracht in het interieur. Dit zie je terug in de transparantie door toepassing van glazen wanden. Centraal gelegen vormt de trap met de sanitaire ruimtes de kern van het kantoor. Rondom deze kern zijn verschillende functies gesitueerd waar men elkaar onder andere ontmoet voor informeel overleg en een kort praatje.

De kantine heeft een stoere geheel nieuwe sfeer door het open plafond dat zwart van kleur is. De interne indeling van het kantoor is efficiënt en flexibel en sluit maximaal aan op het gestroomlijnde productieproces van de productieruimte.

Kernwaarden in interieur