project

Össur Eindhoven

Rondom de vide bevinden zich de Össur Academy, open kantoortuinen met zitsta werkplekken, stiltewerkplekken en vergaderruimtes.

Project details

Project
Össur EMEA
Opdrachtgever
Geva Vastgoed, Ossur Europe
Architect interieur
Dreessen Willemse Architecten en aarts & co interieur en advies
Adviseur
aarts & co interieur en advies

Rondom de vide bevinden zich de Össur Academy, open kantoortuinen met zitsta werkplekken, stiltewerkplekken en vergaderruimtes.

Open kantoortuinen

Direct bij binnenkomst betreed je een lounge en restaurant, een ontmoetingsplek waar klanten, gasten van de Össur Academy én werknemers gastvrij worden ontvangen. Er kan worden geluncht, overlegd of gewoon worden gewerkt. Deze lounge staat middels een ruime vide in (open) verbinding met alle afdelingen van het gebouw.

Via grote raampuien is er contact met het warehouse. Rondom de vide bevinden zich de Össur Academy, open kantoortuinen met zitsta werkplekken, stiltewerkplekken en vergaderruimtes. Het uitzicht op de groene omgeving vormt onderdeel van het interieur. In de vide hangt de boardroom ‘Reykjavik‘ voor een moswand, refererend naar de IJslandse wortels van Össur.

 

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Rob.

Rob van Leersum

Accountmanager