project

Rabobank

Een goede balans tussen rustige werkplekken en de dynamiek van een bedrijf: dat zijn de beste werkruimtes.

Project details

Project
Rabobank Eindhoven Fellenoord
Opdrachtgever
Rabobank Nederland
Interieurarchitect
OTH architecten
Projectmanagement
SKO

Vitaliteit in werkomgeving

Vitale medewerkers krijg je niet door ze de hele dag aan een vast bureau te laten zitten. Het credo is: zitten, staan en bewegen.

Eén van de uitdagingen was meubilair te vinden voor de werkplekken die op de verdiepingen aan het atrium grenzen. Ten doel is gesteld hier aantrekkelijke werkplekken te maken door de zichtbaarheid vanuit het Atrium, voor de mensen die hier werken geeft dit veel dynamiek. Ook van belang is dat je er veelal van onderen tegen aan kijkt. Er werd dus gezocht naar werktafels die ook aan de onderkant mooi zijn. Drentea’s Piqniq systeem sloot aan bij die wens.

Deze tafel heeft door zijn pootconstructie een atelierachtig uiterlijk en belangrijk: het is een zit-stameubel. Er is nog een paneel van petflesvilt onder gemaakt om de techniek te verhullen, dat doet ook direct wat met de akoestiek in een ruimte en ook dat draagt bij aan prettige werkomstandigheden. Licht, geluid, ruimte, openheid en een goede balans tussen rustige werkplekken en de dynamiek van een bedrijf: dat zijn de beste werkruimtes. Open, ruim en gezond, dat geeft energie!

Duurzaam werken

De werkomgeving in het gebouw bevordert het nieuwe werken, dat bij de bank ‘Rabo Unplugged’ wordt genoemd. Je kunt als werknemer overal terecht. Naast werk- en vergaderruimtes zijn er ook ontmoetingsplekken en ruimtes voor scrum en workshops. Het kantoor heeft een totale oppervlakte van 28.000 m2 en geeft ruimte aan 1.500 werkplekken.

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Raphael.

Raphael Souhuwat

Key accountmanager