project

De Resident

Flexwerken is hier mogelijk gemaakt door het Presto meubel met akoestische wanden toe te passen
Project details

Project
De Resident ministerie VWS en SZW
Opdrachtgever
Ministerie VWS en SZW
Architect interieur
HofmanDujardin
Projectmanagement
Drentea

Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de overheid een 4 tal vastgoedobjecten in het centrum van Den Haag tot één groot overheidskantoor laten revitaliseren. De panden zijn middels een groot overdekt atrium aan elkaar verbonden waar ook direct de centrale entree is gerealiseerd. De totale personeelshuisvesting is geschikt voor 3.000 medewerkers.

In opdracht van FMH Haaglanden heeft Drentea 2700 werkplekken en 1900 lockers geleverd. Daarnaast hebben wij het projectmanagement verzorgd voor dit project. Dit houdt in dat de totale inhuizing, montage en de opleveringen van al het geleverde meubilair geregeld en begeleid is. Een tot in detail uitgewerkt plan van aanpak heeft ten grondslag gelegen aan deze complexe leveringsoperatie, rekening houdend met het inhuisreglement welke vanuit de overheid is opgelegd.

Midden in het centrum gebied van Den Haag is naast het pand op de openbare weg een expeditiesluis gerealiseerd waarbinnen de vrachtwagens volgens een tijdsloten schema allemaal op een veilige manier gelost zijn. Interne transportroutes van meer dan 300 meter, 50 vrachtwagens met meubilair, 2.500 liftbewegingen, 74.000m² vloeroppervlakte en 62 verschillende etages waar het meubilair geplaatst is. Een enorme operatie die conform planning én succesvol is afgerond binnen een tijdsbestek van 3 maanden.

Projecten met Presto R

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Peter.

Peter Kievits

Accountmanager